Homepage
Vraagouder
Tarieven
Gastouder
Beleidsplan/Protocol
Klacht - OC
De gastoudercentrale
Fotoalbums
Contactformulier
Nieuws
Links en downloads

Tarieven 2018

Gastouderbureau Diana vindt het belangrijk dat de tarieven zo transparant mogelijk zijn voor alle partijen.  Geen omslachtige berekening en achteraf onprettige bijkomstigheden die u er bij op moet tellen.

De inschrijving is GRATIS. Redelijkerwijs verwachten wij wel van u dat u ons in kennis stelt indien u geen opvang meer van onze kant verwacht.

Jaarlijkse risico-inventaris, Huisbezoeken, Observeren, Ontwikkeling van het kind bijhouden,  Koppelingsgesprek zijn GRATIS

Onze bureaukosten zijn € 1,50 per uur, per kind.

Het maximum voor het eerste kind is €125,00

Het maximum voor het tweede kind €75,00

Voor een derde kind worden er geen bureaukosten berekend

Wij hanteren een minimum bedrag van €50,00 voor dagopvang per kind

BSO is voor 1 kind een vast tarief van €50,00

BSO voor twee kinderen een vast tarief van € 70,00

Voor ieder jaar dat u bij gastouderbureau Diana uw contract verlengt krijgt u korting die wel op kan lopen tot 25%. Deze korting geldt alleen indien u gebruik maakt van het boven genoemde tarief op de website. Indien anders overeen is gekomen kunt u geen aanspraak maken op deze korting.

Indien de ouder en de gastouder samen een contract bij ons sluiten dan ontvangt u 10% koppelkorting. Van €1,50 = € 0,15 = € 1,35 per uur

Voor gastouderopvang aan huis bij de vraagouder zijn de bemiddelingskosten vastgesteld op €125,00 per maand voor 1 kind. Vanaf twee kinderen en/of meer €150,00.

 

Belastingdienst

Kinderopvang toeslag gaat er in 2019 fors op vooruit.

De maximale vergoeding per januari 2019 aan kinderopvang toeslag

is vastgesteld op € 6,15

Op de site van de belastingdienst kunt u uitrekenen hoeveel toeslag u krijgt. Dit is afhankelijk van uw inkomen en dat van uw partner tezamen. Klik op de link voor een berekening:  http://www.toeslagen.nl/reken/toeslagen/hoeveel.html

Indien uw hulp nodig heeft bij het aanvragen van uw toeslag dan raden wij u aan om een afspraak op kantoor te maken dan helpen wij u bij de aanvraag.

 

Gastouderbureau Diana
e-mail: info@gastouderbureaudiana.nl