Homepage
Vraagouder
Gastouder
Beleidsplan/Protocol
Klacht - OC
De gastoudercentrale
Fotoalbums
Contactformulier
Nieuws
Links en downloads

Wij zijn opzoek naar een gastouder die opvangt in de omgeving brielselaan. Het gaat om een gezin met 1 kind leeftijd 0 die 4 dagen per week opvang nodig heeft. Heeft u interesse en plek stuur dan een mail naar info@gastouderbureaudiana.nl

 

Een gezin in Rotterdam omgeving zevenkamp met twee kinderen zoekt voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschoolse opvang. Bent u die gastouder die dit graag zou willen verzorgen neemt u dan contact op met het bovenstaande e-mail adres.

 

Gastouder 1)

In spijkenisse, twee gastouders beschikbaar 1 verzorgd dag opvang en 1 gastouder verzorgd voor en naschoolse opvang. Beide gastouders zijn ervaren en erg lief met kinderen.

gastouderopvangdianaskids.webklik.website


Gastouder 2 ) in Ridderkerk- Rijsoord, bent u opzoek naar een kinderdagverblijf met een persoonlijk tintje dan is dit wat u zoekt. Bezoek de website van deze gastouder Tamarah, www.gastouderopvang-babbeloe.nl

Bent u opzoek naar opvang aan huis neemt u dan contact op met het gastouderbureau. Er zijn diverse gastouders die dit werk liever bij u thuis willen doen.

Telnr. 06 14 60 43 95

 


 

 

 

 

 

 

Gastouderbureau Diana
e-mail: info@gastouderbureaudiana.nl