Homepage
Vraagouder
Gastouder
Procedure
Uurtarief
Opleidingen en eisen
Beleidsplan/Protocol
Klacht - OC
De gastoudercentrale
Fotoalbums
Contactformulier
Nieuws
Links en downloads

Denkt u erover om gastouder te worden?

Heeft u interesse om gastouder te worden, maar weet u eigenlijk niet wat er allemaal bij komt kijken? Stelt u zich de volgende vragen: welke eisen worden er gesteld, heb ik wel de juiste opleiding of lukt het nog wel om op mijn leeftijd een opleiding te volgen?

Dit alles kunt u terugvinden bij procedure, uurtarief, opleidingen en eisen. Indien u nog niet op al uw vragen een antwoord kunt vinden, neem dan contact op met gastouderbureau Diana. Wij zullen u met plezier de nodige informatie geven.

In beginsel is het vooral belangrijk dat uw hart bij kinderen ligt. Van u wordt verwacht dat  u de kinderen een "thuisbasis" kunt geven zoals zij zijn gewend. U heeft een belangrijke verantwoording over de kinderen.         

U onderneemt leuke activiteiten en stimuleert de kinderen bij hun ontwikkeling. Belangrijke eigenschappen die u moet bezitten zijn: goede sociale omgangsvormen zowel met het kind als met de ouders, op een juiste wijze met vertrouwelijke informatie kunnen omgaan en een goede beheersing van de nederlandse taal.           

U moet bereid zijn om cursussen te volgen en dit ook bij te houden. Te denken valt bijvoorbeeld aan kinder-EHBO diploma/certificering.

Als gastouderbureau bieden wij u de juiste begeleiding, waar professionaliteit en kwaliteit voor alle partijen bovenaan staan in het belang van het kind.

Aanmelden                                                                                                                                                                        

Wilt u uzelf aanmelden of meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, via ons e-mailadres, de gastoudercentrale of telefonisch.

Opzoek naar :

Gastouderbureau Diana is altijd opzoek naar gastouders die aan huis bij de vraagouder willen werken maar ook gastouders die dit werk graag thuis doen.

 

Gastouderbureau Diana
e-mail: info@gastouderbureaudiana.nl