Homepage
Vraagouder
Gastouder
Beleidsplan/Protocol
Klacht - OC
De gastoudercentrale
Login kiss4kids
Algemene Voorwaarden
Fotoalbums
Contactformulier
Nieuws
Links en downloads

De gastoudercentrale is een onafhankelijke service-organisatie voor gastouders en gastouderbureaus.

De gastoudercentrale helpt gastouders en gastouderbureaus waarbij de gastoudercentrale de bureau-administratie, de gastouderadministratie, de kassiersfunctie, de verzekeringen, het belastingadvies en de marketing en verkoop ondersteunt.

Het  is heel belangrijk dat het gastouderbureau alle wettelijke regels naleeft zodat de vraagouder zeker is van de kinderopvangtoeslag. De gastouderbureaus van De Gastoudercentrale nemen al deze zorgen weg zodat u uw kinderen met een gerust hart in opvang kunt geven bij de gastouder.

Kassiersfunctie

Om te waarborgen dat de facturen tussen gastouders en vraagouders daadwerkelijk worden betaald, verzorgt Stichting Derdengelden de kassiersfunctie. De kassier ontvangt of incasseert de betalingen van de vraagouder en betaalt na ontvangst van de gelden de factuurbedragen uit aan de gastouder en het gastouderbureau. De kassiersfunctie is bij De Gastoudercentrale  zo ingericht dat u niet bang hoeft te zijn dat de vraagouder of het gastouderbureau een dienstverband met de gastouder aangaat. Daarnaast garandeert de Stichting Derdengelden dat u altijd het recht behoudt op voor u betaalde bedragen.

Het programma waarmee alle partijen gaan werken heet dbskiss4kids. De urenregistratie van de gastouder wordt hier ingevuld en de vraagouder heeft twee dagen de gelegenheid om hierop te reageren.  dbskiss4kids is een  eenvoudige en transparante administratie. In dit systeem krijgt u 24 uur per dag ondersteuning bij de administratie van uw kinderopvang. Met een persoonlijk wachtwoord heeft u toegang tot het systeem. U kunt al uw gegevens inzien zoals uw: offertes, contracten, plaatsingsroosters, facturen, betalingen en de gegevens van u en uw kind(eren).

In samenwerking met de gastoudercentrale verstrekken wij de opleiding hzw voor mensen die gastouder willen worden. Doet u dit in samenwerking met gob Diana dan zal u dat een fixe korting opleveren. Alle diploma's hebben een crebonummer!!

Om naar de site van de gastoudercentrale te gaan klik hier

Gastouderbureau Diana
e-mail: info@gastouderbureaudiana.nl